Terveink

A beruházás optimális időbeni ütemezést a Megvalósíthatósági tanulmány 132. oldalán találhatjuk. (publikációk menüpont alatt letölthető)

  • első felében üzleti befektetőket, pályázatokat keresünk a projekt megvalósítása érdekében, nemcsak azért, hogy a kockázatot átvállalják a várostól, hanem azért is mert egyszerűen a városnak nincs lehetősége egy ekkora fejlesztésre!
  • Nagyon fontosnak érezzük, hogy nyíltan, hatékonyan kommunikáljuk a városban élő emberekkel a témában. Természetes, hogy egy ilyen beruházás hallatán kétségek, aggályok merülnek fel, az ember tele van kérdésekkel.
  • Ezeket kell beszélni, megfelelően tájékoztatni kell a lakosságot. Ennek érdekében egy facebook csoportot hoztunk létre "MEGALIT fürdő" néven, ahol lehetőség van elsőkézből információkat kapni a projekt minden részletével kapcsolatban. (facebook menüpont alatt csatlakozhat a csoporthoz)
  • Különösen fontos témákban kommunikációs délutánt fogunk tartani, ahol személyesen tudjuk megbeszélni, megvitatni az előttük álló fontos feladatokat.
  • Bízunk benne, hogy ezeknek a kommunikációs csatornáknak aktív tagjai lesznek a város lakói. Azok is, akiknek még aggályaik vannak a projektet illetően, reméljük ezen aggályokra megfelelő megoldásokat találunk. Közösen! Elvégre közös célunk a város fejlődése!