Hírek, publikációk

2016. november

Megvalósíthatósági tanulmány >>

 

2016. november

A képviselő-testület elfogadta a MEGALIT fürdő Megvalósíthatósági tanulmányát, mely terveket és látványterveket is tartalmaz. A tanulmányt az SPA Hungary Holding Zrt. készítette. letölthető itt

 

2016. november

A képviselő testület hozzájárulását adta, hogy a diósdi Megalit fürdő projektje bekerüljön az Etyek és Térsége régiós fejlesztési koncepcióba, melynek része például Etyek, Alcsútdoboz, Felcsút, Bicske.

 

2017. január

Lakossági fórumot tartottunk az érdeklődők számára a diósdi Eötvös József Általános Iskola tornatermében, ahol bemutatásra került a MEGALIT (barlang) fürdő koncepciója, előzetes tervei, látványterei. A bemutatót Kovacsics Imre, az SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója tartott. A tájékoztató után lehetőség volt kérdéseket feltenni az előadónak, illetve Bogó László polgármesternek.

Sikeresnek ítéljük a fórumot. Örömmel tapasztaltuk, hogy megtelt a tornaterem a diósdi lakosokkal. Köszönjük Mindenkinek a részvételét, aktív hozzáállását! Fényképeket a fórumról a „galéria” menüpont alatt találhatnak. A Diósdhéjban megjelent cikket lakossági fórumról a „publikációk” alatt találhatják letölthető formában.

 

2017. január

Diósdhéjban megjelenő cikk:

publikaciok.2017.januar.jpg
HIRDETES_v3.jpg

 

2017. február

Földfelszín alatti gigafürdő épülhet a főváros mellett (termalfurdo.hu cikk)

 

2017. február

Diósdhéjban c. újságból cikk:

publikaciok_2017.februra_1.jpg
publikaciok_2017.februra_2.jpg

 

2017. március

Diósdhéjban c. újságból cikk:

publikaciok_2017.marcius.jpg